Disclaimer

Toepassingsbereik

Deze disclaimer en de privacyverklaring zijn van toepassing op de door Plantjekopen.com geëxploiteerde website.

Verwijzingen naar sites die niet door Plantjekopen.com worden onderhouden zijn louter ter informatie en gemak voor de bezoeker opgenomen. Plantjekopen.com staat niet in voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele aanbiedingen die daarop worden gedaan.

Door gebruik te maken van de website van Plantjekopen.com gaat u akkoord met deze disclaimer.

De voorwaarden in deze disclaimer en privacyverklaring kunnen onaangekondigd aangepast worden. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.

Deze disclaimer is ook beschikbaar in andere talen. Mocht de anderstalige disclaimers verschillen vertonen met de Nederlandse versie, dan is de Nederlandstalige disclaimer leidend.

Eigenaar

De website van Plantjekopen.com is eigendom van Kwekerij van de Akkauwe (KvK nr. 82641315).

De informatie, afbeeldingen, lay-out, documenten, audio, video, tekst en software op deze website zijn intellectueel eigendom van Plantjekopen.com. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Plantjekopen.com.

 Aansprakelijkheid

Hoewel Plantjekopen.com maximale zorg besteed aan de op de website getoonde informatie, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. Plantjekopen.com aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.